banner

Heukeloms gilde neemt afscheid van Diaken


Op zondagmorgen 22 oktober trok een afvaardiging van ons gilde St. Joris en St. Sebastiaan naar het verpleeghuis en hospice “De Volckaert” in Dongen.

Het was op deze mooie plek dat diaken Jan Joosten zijn 25 jarig jubileum als diaken vierde, maar tevens ook afscheid nam vanwege het bereiken van de pensioen gerechtigde leeftijd.

Afscheid van Diaken Heukeloms gilde

Om 10.00 uur was er een eucharistieviering, tijdens welke Jan Joosten op zijn geheel eigen wijze afscheid nam en zijn dank uitsprak voor al het moois dat hem als diaken was gegeven. Jan Joosten en zijn vrouw Annemiek zijn al jaren lid van het Heukeloms gilde. Het Gilde St. Joris en St. Sebastiaan overhandigde Jan tijdens de receptie dan ook een zilveren gildespeld, als dank voor zijn trouwe lidmaatschap en zijn inzet voor het Gilde. ‘Wij hopen Jan en Annemiek nog vaak te mogen ontmoeten tijdens onze Gilde activiteiten. Tevens hopen wij dat zij nog lang mogen genieten van hun kinderen en kleinkinderen en van elkaar.’

Bezoek ook eens onze website www.sintjorisensintsebastiaan.nl .

Delen: