banner

Feestelijke heropening Tiliander Oisterwijk


Na een aantal maanden van verbouwen is het moment bijna daar: Tiliander heropent haar deuren. Op de begane grond zijn alle afzonderlijke ruimtes rondom de theaterzaal omgebouwd tot één aantrekkelijk ontmoetingsplein. Hier vind je straks als bezoeker niet alleen horeca met tafels en zitjes waar je kunt neerstrijken. Ook de collectie van de Bibliotheek en het assortiment van het VVV zullen een plek krijgen op het ontmoetingsplein. Vanwege de interne verhuizing zijn de Bibliotheek en de VVV van 6 tot en met 11 oktober gesloten. Daarna kan iedereen het resultaat komen bekijken tijdens het feestelijke heropeningsprogramma in het weekend van 13 oktober.

Intensieve samenwerking
Met het creëren van één grote ontmoetings- en verblijfsruimte intensiveren Tiliander, Bibliotheek en VVV ook de samenwerking met elkaar en met andere lokale partners. Zo vinden bezoekers straks op het ontmoetingsplein één centrale balie, waar medewerkers en vrijwilligers van de drie organisaties bezoekers helpen met al hun vragen. Tijdens openingstijden kun je op het ontmoetingsplein bovendien altijd terecht voor een kopje koffie of thee.

Ruime openingstijden

Tiliander tijdens de bouw; het ziet er nu heel anders uit!

De intensievere samenwerking leidt niet alleen tot beter aanbod van activiteiten en diensten voor de inwoners van de gemeente Oisterwijk, ook de openingstijden van Tiliander worden verruimd. Het gebouw is straks 7 dagen per week geopend voor alle Oisterwijkers, mensen uit omliggende gemeenten en toeristen. Van maandag tot en met vrijdag kun je van 9 tot 23 uur, op zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 12 tot 18 uur terecht.

Feestelijke heropening: vrij toegankelijk
Vanaf donderdag 12 oktober zijn de Bibliotheek en de VVV weer geopend. Op vrijdagavond 13 oktober om 20.00 uur is iedereen welkom bij de feestelijke heropening door wethouder Ina Batenburg. Op zaterdag is er overdag een speciaal kinderprogramma, met onder andere de gratis familievoorstelling CARNAVAL!, gebaseerd op het bekende muziekstuk ‘Carnaval des Animaux’. Zaterdagavond vanaf 20.30 uur is er een groot feest voor alle Oisterwijkse verenigingen en iedereen die de cultuur in Oisterwijk een warm hart toedraagt. Met live muziek van de Hermes House Band. Zondag tijdens het Open Huis klinkt er in alle hoeken van het gebouw muziek, en is er een uitgebreid programma met boekproeverijen, workshops, rondleidingen en een speurtocht. Kijk voor informatie over alle gratis activiteiten tijdens het openingsweekend op www.tiliander.com

Delen: