banner

Bezoek de Oisterwijkse Kampina !


Oh!  wat is het daar mooi! De Oisterwijkse Kampina in een heerlijke herfstzon…

De Kampina in Oisterwijk is uw bezoek meer dan waard (Foto: Leny van Schijndel).

Alweer zo’n mooie kersverse fotoserie van Leny van Schijndel! Haar fotoserie komt deze keer vanaf de Kampina bij Oisterwijk, in heerlijke herfstkleuren, met nog een streepje mist en een mooie oranje zonnegloed.

Leny van Schijndel toont met regelmaat de natuur, de dieren die ze tegen komt en laat u meegenieten van haar wandelingen rondom Oisterwijk.  Het bekende natuurgebied De Kampina is een dankbaar onderwerp, voor Leny, maar ook voor de inwoners van Oisterwijk en haar bezoekende recreanten zeer de moeite waard!

Ga zelf op pad, vanaf het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in de Oisterwijkse bossen of stap de Kampina op. Beide goed toegankelijk vanaf diverse parkeerplekken rondom.

In onze agenda (klik hier) staan ook georganiseerde tripjes.

 

Delen: