banner

5 apps voor Oisterwijk waaronder de handige website builder


Met een website builder je online zichtbaarheid in Oisterwijk vergroten? Gezellig samen op pad in Oisterwijk? Voedselverspilling tegengaan op deze plek? Oisterwijk heeft 5 leuke en handige apps die het leven van iedere burger leuker maakt!

1. Gezelligheidsapp voor de vijftigplusser

Oisterwijk heeft een nieuw modern experiment, en staat ook wel bekend onder de noemer KLUP. Vanuit dit experiment is een gezelligheidsapp ontstaan, geschikt voor op de computer, op de smartphone of op de tablet. Deze app is geschikt voor moderne vijftigplussers die graag in contact komen met andere mensen. De gezelligheidsapp brengt mensen met elkaar in contact die dezelfde fietsroutes willen maken of dezelfde wandelingen op de planning hebben staan.

2. Voedselverspilling tegengaan met Oisterwijkse app

Met de Website Builder is een website bouwen eenvoudig

Voedselverspilling is een wereldwijd probleem. Iedere dag gaan er duizenden kilo’s voedsel de prullenbak in, en dat is zonde. Dat vond de Oisterwijker August de Vocht ook, en daarom ontwikkelde hij de Afgeprijsd App. Dit is geen website gebouwd met een hulptool website bouwen, maar een echte app. Met deze app kunnen lokale supermarkten producten die bijna over de datum zijn te koop bieden met hoge kortingen. Het concept is vrij eenvoudig. De medewerkers moeten de producten inscannen waarvan de THT datum bijna is bereikt. Gebruikers van de app kunnen hierdoor in één oogopslag zien waar en wanneer producten afgeprijsd zijn.

3. Google Nieuws app over Oisterwijk

Wil je graag op de hoogte blijven van het nieuws in Oisterwijk? Dan kan je natuurlijk op Google zoeken naar Oisterwijk, maar het kan nog veel makkelijker en eenvoudiger met een app! Met de handige Google Nieuws app voor Oisterwijk krijg je dagelijks de nieuwste informatie over deze plaats. Wat moet je hiervoor doen? Zet gratis de Google Nieuws app op je telefoon. Je ontvangt dan wereldwijd nieuws en landelijk nieuws. Door te filteren op het thema Oisterwijk krijg je ook alle berichten hierover binnen.

4. Brabantse gezelligheid proeven met ‘Klein Oisterwijk’

Bezoek het mooie Oisterwijk

Iedereen is vast bekend met de Brabantse gezelligheid van Streetpark Klein Oisterwijk. Deze gezelligheid ervaar je niet alleen op sociaal vlak, maar ook op het gebied van uitjes, faciliteiten en nieuwe programma’s. Streetpark Klein Oisterwijk is een prachtig natuurgebied met prachtige bossen, afwisselend landschap en mooie wateren. Het is Nederland op z’n mooist. Ook op het gebied van cultuur en recreatief is er van alles te doen. Maak het jezelf gemakkelijk en zet de app Klein Oisterwijk op je telefoon. Je vindt in een paar klikken leuke uitjes, aansprekende programma’s en de geschikte faciliteiten. Het scheelt je een hoop uitzoekwerk.

5. Eenvoudig websites bouwen met de hulptool website builder

Een website bouwen is een vak apart. Wil je online zichtbaar zijn in Oisterwijk? Dan moet je kennis hebben van code, programmeren, front-end, copywriting en designen. Goed nieuws! Je hoeft niet per se begaafd te zijn in deze disciplines om online aanwezig te zijn. Er zijn eenvoudige tools om een website te bouwen. Een doe-het-zelf website builder met een gebruiksvriendelijke omgeving. Wil je weten welke tools het beste zijn om zelf een website bouwen? Website Builder geeft reviews over de beste website tools die zelfs voor de meest a-technische websitebouwers goed te gebruiken zijn.

Delen: