banner

25 Jaar Oisterwijks Kamerkoor (+ Film)


Het Oisterwijks kamerkoor bestaat 25 jaar, en daarvoor organiseren ze een concert:

Oisterwijks Kamerkoor al 25 jaar ‘als een vis in het water’

Het Oisterwijks kamerkoor onder leiding van Peter van Aerts bestaat dit jaar 25 jaar, en dat wordt gevierd! U bent van harte welkom op zaterdag 28 oktober het 2de lustrumconcert van dit jaar. Dit concert vindt plaats in het heropende Cultuurcentrum Tiliander te Oisterwijk, met als thema ‘Als een vis in het water’.

Muziek is een van de vele kunstvormen.  Daarom werd verbinding gezocht met andere kunstvormen; met jong en oud die het thema water en vissen gebruiken ter inspiratie.
De Tilburgse Kunstkring, Kunstkring Mariëngaarde (oudere kunstenaars) en leerlingen van AZC Prinsenbosch uit Gilze laten tijdens de expositie hun werken zien.
Dansgroep Bella Donna’s en Dance Army van Free Style Dancing uit Gilze zullen tijdens het concert enkele liederen met dans ondersteunen, maar zullen ook een eigen optreden verzorgen.

Voorafgaand aan het concert wordt de expositie geopend, en vanaf 19:30u kunt u de kunstwerken bezichtigen.

Daarna dompelen de koorleden u graag onder in de sfeer van hun vrolijke en afwisselende concert met liederen over vissen, zwanen, rivieren en de zee, zonder dat u kopje onder gaat. Composities van onder andere Hindemith, Gibbons, Mendelssohn, Grieg, Haydn en Rutter nemen u mee op onze reis door het water.

Medewerking wordt verder verzorgd door de pianiste Kazue Goto.
Meer informatie op www.oisterwijkskamerkoor.nl
Reserveren kaarten: 13 euro in de voorverkoop via info@tiliander.com
Aan de kassa 15 euro.

Cultuurcentrum Tiliander
Spoorlaan 82c
Oisterwijk

 

 

Delen: