banner

Wandeling voor ouders van een overleden kind


De Ouders van een Overleden Kind, afdeling Noord-Brabant West, gaan wandelen op zondagmiddag 24 september 2017 in de bossen van Oisterwijk, rond het mooie ven, in de omgeving van het Natuurtheater. De ouders wandelen in de schitterende natuur om intussen ervaringen te delen rond het overlijden van hun kind, maar ook om de natuur zijn helende werking te laten verrichten.

Er wordt verzameld om 13.30 uur bij boscafé De Rode Lelie, Gemullenhoekweg 147-A, 5062 SB in Oisterwijk en na het kopje koffie of thee gaat de groep om 14.00 uur starten met de wandeling, waarbij gehoopt wordt op stralend weer.

Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om ervaringen te delen met de vrijwilligers/ contactouders, wanneer het gaat om een eerste kennismaking met de vereniging Ouders van een Overleden Kind.

De wandeling, welke in plaats komt van de contactmiddag die normaal gesproken in deze periode zou plaatsvinden, staat open voor ouders, grootouders en broer of zus, (vanaf 15 jaar) van een overleden kind.

Delen: