banner

Vertelwandeling bij volle maan in Oisterwijk


Op woensdagavond 6 september organiseren de vertellers van ‘de Maretak’ : Marleen Groenland, Corrie Leermakers en AnneMargriet Veldhorst , een vollemaan vertelwandeling. De Maretakkers laten hun verhalen om beurten horen op mooie plekken bij de vennen in het Oisterwijkse bos.

En natuurlijk hebben deze verhalen met de maan en de sterren te maken…

Maretakvertelling bij volle maan in Oisterwijk.

Maretakvertelling bij volle maan in Oisterwijk.

Al vaker zagen we tijdens de vollemaan-wandelingen de maan reusachtig groot en oranje vanachter de bomen opkomen terwijl zij zich spiegelde in het ven. De sterren gingen een voor een aan. Langzaam begon het te schemeren, de vogels hielden op met zingen en ‘t werd donker.

De wandeling met verhalen duurt tot ongeveer 21.00 uur. De zon gaat om 20.15uur onder. Wanneer het niet bewolkt is, zien we de volle maan die om 20.35 uur opkomt,  in zijn volle glorie aan de hemel staan!

Entree: 7 euro, inclusief koffie/ thee onderweg.

Tijd: woensdag 6 september vanaf 19.45 inloop, wandeling vanaf 19.00  tot 21.00 uur.

Vertrekplaats  is Theater De Witte Lelie, Adervendreef 4a in Oisterwijk (tegenover Boscafé De Rode Lelie). Adervendreef is de zandweg die je tegenover Piet Plezier in kunt rijden. Na 300 meter kun je aan de kant parkeren.

Reserveren: corrieleermakers@ziggo.nl  of info@annemargrietvertelt.nl  of via telefoon Marleen Groenland 0135284008

 

Delen: