banner

Omstanders ontsnappen aan aanrijding in Oisterwijk


Vanmiddag omstreeks 14:20 uur is er een auto rechtdoor gereden bij de rotonde aan de Sprendlingenstraat/Bedrijfsweg in Oisterwijk. Vermoedelijk heeft de bestuurster haar gas ingedrukt in plaats van de rem.

Een auto botst tegen een hek; twee omstanders kunnen net op tijd wegspringen (Foto: Toby de Kort).

Twee wandelaars die een rondje aan het lopen waren in hun lunch pauze, konden net op tijd weg springen. Een van hen probeerde over een hek te springen en de andere sprong de andere kant op om aan de auto te ontsnappen.Ze konden hiermee een lelijke aanrijding voorkomen.

De automobilisten reed tegen een hek van een garage bedrijf. Het hek vloog enkele meters verderop tegen een raam van het garage bedrijf. Een gat in het raam was het gevolg. De ravage was behoorlijk. Het garage bedrijf heeft de auto afgesleept. De politie kwam ter plaatse om een en ander af te handelen.

 

Delen: