banner

Oisterwijkers kunnen weer ontmoeten en bewegen


Vandaag, maandag 18 september is het seizoen weer gestart met een vervolg op de succesvolle pilot Senioren in Beweging.

Zwemmen en bewegen, met de Parel Express gebracht en gehaald, en ontmoeten met koffie of thee…

Vanaf heden kunnen deelnemers op maandag- en vrijdagochtend weer instappen in de Parel Express en meedoen aan een gezellig beweegprogramma in zwembad De Leye. Het programma heet voortaan ‘Ontmoeting in Beweging’. Ontmoeting en gezelligheid staan centraal, maar ook gezond bewegen wordt gestimuleerd. Dat kan op meerdere manieren: vrij zwemmen, gymmen op de stoel of meegaan met een wandelgroepje onder leiding van een wandelcoach. Ook hiervoor is het start- en eindpunt het zwembad. Na afloop wordt met de hele groep koffie\thee gedronken en wordt men weer netjes teruggebracht naar het opstappunt. Voor rijtijden zie het schema op de website.

In het bijzonder worden mensen uitgenodigd die niet op eigen gelegenheid kunnen gaan sporten, die daar op een of andere manier belemmeringen in ervaren. De minimumleeftijd is 55+, maar als u toch graag mee wilt doen, neem dan even contact op. Was u al een enthousiaste deelnemer? Of wilt u dat graag worden? De kosten voor deelname zijn € 2,50 per keer, contant af te rekenen bij het zwembad. Bent u al een tijdje op zoek naar een vrijwilligerstaak die u veel voldoening geeft? Ook dan is het programma Ontmoeting in Beweging wellicht een goede keus. Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met Karin Rentmeester, tel. 06-47933872.

 

Delen: