banner

Kindje stikt bijna in muntstuk in Oisterwijk


Omstreeks 20.00 uur¬†werden de hulpdiensten vanavond massaal opgeroepen voor een incident aan de Jeroen Boschstraat in Oisterwijk. Twee ambulance’s, politie en een traumahelicopter werden opgeroepen.

Hulpdiensten spoeden zich naar Oisterwijk (Foto Toby de Kort).

Er bleek dat een kindje van twee jaar een muntstuk had ingeslikt. Het muntstuk hing vast in het keeltje van de twee jarige. Bij aankomst van de eerste ambulance huilde het kindje goed en had een goede ademhaling. De ambulance vertrok met grote spoed richting het ziekenhuis in Tilburg waar de munt verwijderd zal worden. Volgens een buurtbewoner ging het om een muntje van 50 cent. De traumahelikopter is in de lucht omgedraaid, die bleek niet nodig. Veel buurtbewoners stonden buiten en toonden hun betrokkenheid.

Delen: