banner

Jukebox van Taxandria in Tiliander Oisterwijk


Op zaterdag 7 oktober om 20.30 uur presenteert Showband Taxandria met medewerking van zang en combo Play the Jukebox in Tiliander Oisterwijk.

Taxandria Showband in Tiliander Oisterwijk

Het belooft een gezellige avond te worden met , zoals de titel al doet vermoeden, een diversiteit van nummers. Zo is er bijvoorbeeld een discoblok, maar ook een paar nummers van vorig jaar uit het thema songfestival passeren de revue. Vooraf aan het concert zal DJ Dennis Pagie het publiek opwarmen om vervolgens het geheel af te sluiten met een spetterende afterparty. Dit jaar is het concert extra speciaal want het is de eerste activiteit in het vernieuwde Tiliander. Kortom, wilt u een gezellige avond komt dan naar Play the Jukebox in Tiliander Oisterwijk.

De muzikale begeleiding is uiteraard in handen van Showband Taxandria. De zanggroep bestaat dit jaar uit Chiem Liebeton, Tom Schouten, Twan van Schijndel, Amy Koks, Nicole van Liempt, Loes Lommersen, Eva Zandkuijl en Steffie Zandkuijl. Het concert staat onder leiding van Dave Hanhart.

Kaartjes zijn te koop bij:

Zorgatelier  Walap Kerkstraat 11B Oisterwijk

Leo van der Steen Spoorlaan 72 Oisterwijk

Of te bestellen via www.tiliander.com

Prijs  7,50 euro, aan de kassa 9,- euro

Delen: