banner

Informatie avond Bunders Oisterwijk over spouwmuurisolatie


Op 18 september organiseren DEC-Oisterwijk, Buurkracht en het buurteam Bunderswest een bijeenkomst over spouwmuurisolatie.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen een onafhankelijke deskundige en een leverancier waar u op moeten letten bij het isoleren van de spouwmuur in bestaande woningen. Ook krijgt u inzicht in wat isolatie oplevert. Denk bijvoorbeeld aan comfort en besparing op de energierekening. Daarnaast hoort u meer over de verschillende mogelijkheden en kunt u een prijsopgaaf laten maken.

Locatie en tijd

De bijeenkomst start om 19.30 uur in Wijkcentrum De Bunders, Frans Halsstraat 34. Inwoners uit de hele gemeente zijn welkom.

Aanmelden

Aanmelden doet u via www.buurkracht.nl/bunders-west (niet verplicht). Via de website blijft u ook op de hoogte van acties een aanbiedingen. Neem voor meer informatie contact op met Jos Nij Bijvank van het buurteam via info@jnb-palo.nl.

Over het buurteam

Het buurteam in Bunders-west wil bewoners stimuleren om hun huis duurzamer te maken. Dit doet het team onder andere door informatiebijeenkomsten te organiseren. Zo zijn zonnepanelen eerder dit jaar onderwerp van een bijeenkomst geweest.

 

DTZ logo low

Delen: