banner

Geen treinverkeer in Oisterwijk


In de herfstvakantie wordt er gewerkt aan het spoor op het station van Oisterwijk, er komt een nieuwe onderdoorgang.

Het huidige overpad wordt vervangen door een onderdoorgang. De ruwbouw daarvan staat al klaar naast het spoor en deze zal in z’n geheel op zijn plek worden geschoven. Daarvoor zal het spoor worden opgebroken. Via de nieuwe tunnel kunnen reizigers straks op een veilige manier de perrons bereiken. Bovendien krijgt het station ook aan de noordzijde van het spoor een entree.

Zaterdag 14 oktober tot zondag 22 oktober is er geen treinverkeer mogelijk. Als alternatief vervoer zet NS voor haar reizigers bussen in. Ook worden reizigers geadviseerd de reisplanner kort voor vertrek te checken voor het meest actuele reisadvies en rekening te houden met 15 tot 30 minuten extra reistijd afhankelijk van het traject en het tijdstip van reizen.

Delen: