banner

Extra Natuurtoer Oisterwijk vanwege overweldigend succes


Het blijkt een overweldigend succes: de Natuurtoer Oisterwijk met Frans Kapteijns!

Op de Hop-On-Hop-Off ritten in de weekeinden is nog plek om een ritje te maken door de Oisterwijkse bossen en recreatie gebieden. De speciale Natuurtoer dagen zijn volledig uitverkocht,

maar!

Vanwege de vijf volledig uitverkochte Natuurtoer dagen, is een extra Natuurtoer ingelast op woensdagmiddag 29 november!

De Natuurtoer

Wethouder Ina Batenburg kocht dit voorjaar het eerste kaartje voor de Oisterwijkse Zomertoer (Foto: Joris van der Pijll).

Boswachter en natuurgids Frans Kapteijns van Natuurmonumenten neemt u mee in de PAREL Express, de Oisterwijkse toeristentrein. Liefhebbers van natuurschoon en een goed verhaal, worden uitgenodigd voor een heerlijke tour door het mooie Oisterwijk, met de unieke en hagelnieuwe Oisterwijkse Natuurtoer.

Het is een schot in de roos. De Natuurtoer omvat een rondrit van circa 2 uur; inclusief een tussenstop bij het Oisterwijkse Bezoekerscentrum Groot Speijck. Het gemak en de gezelligheid van een rondrit met de PAREL Express, gecombineerd met de bijna onuitputtelijke informatie over de Oisterwijkse natuur en haar recreatieve historie.

Terwijl de deelnemers rustig genieten van het uitzicht en de rondgang door Oisterwijk en haar alom bekende natuurschoon, vertelt Frans Kapteijns met zijn natuurminnende woorden over hetgeen langs de route voorbij komt. Hij vertelt onder andere over diverse straatnamen en hun relatie met de natuur, over bijzonder groen in het stadse dorp, en uiteraard ook over plant en dier in de Oisterwijkse bossen en rond de vennen.

Vooral voor een gemêleerd gezelschap, met hele kleine en wat oudere benen, is deze rondrit met de PAREL Express ideaal. Een heerlijke middag die met trots aangeboden mag worden aan de inwoners van Oisterwijk, en de Oisterwijkse dag- en verblijfsrecreant.

Deelname

laatste kans dit jaar op woensdagmiddag 29 november

Tot en met 4 jaar gratis

Tot en met 14 jaar euro 6,00

Vanaf 15 jaar euro 8,00

Hop on hop off Zomertoer

De zomertoer wordt verzorgd in de weekeinden vanaf 6 mei tot en met 1 oktober 2017 in de vorm van “hop on hop off”. Kaartjes zijn te koop bij de chauffeur van de PAREL Express. Bij groepen van 10 tot 30 personen zijn er reserverings- en maatwerkmogelijkheden.

 

Delen: