banner

Concert Duo Cibeles in Lodewijkskerkje Oisterwijk


Duo Cibeles geeft een concert voor viool en cello op zaterdag 23 september a.s. in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk. Aanvang 19.30 uur, inloop 19.00 uur.

Duo Cibeles komt naar Oisterwijk

Duo Cibeles bestaat uit Francisco Deheza (Viool) en Suzanne van Duuren (cello). Sinds 2015 vormen zij een duo en sindsdien treden zij regelmatig op in België en Nederland. Het duo heeft een zeer divers repertoire opgebouwd, dat bestaat uit hoogtepunten uit de klassieke muziek en arrangementen van filmmuziek en jazz. Francisco en Suzanne hebben elkaar ontmoet op het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Francisco studeert momenteel aan het Prins Claus Conservatorium bij Katalin Sebestyen en Suzanne heeft in 2015 met onderscheiding haar Master diploma behaald in Brussel.

Op 23 september a.s. spelen zij onder meer: Z. Kodaly Duo voor viool en cello Opus 7 – Allegro serioso, non troppo – Adagio – Maestoso, Presto F.A. Hoffmeister Duet Opus 6 No. 1 B. Bartók Hungarian Folk Melodies. Wilt u meer informatie en alvast een voorproefje nemen van de muziek, ga dan naar de website www.suzannevanduuren.com of volg het duo op Facebook. U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar info@suzannevanduuren.com. Kaarten zijn te koop voor aanvang van het concert aan de kassa op 23 september. Een kaartje kost € 12,50, inclusief drankje in de pauze. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,50. Voel u welkom en kom luisteren naar deze jonge muzikanten in het sfeervolle Lodewijkskerkje.

Meer informatie: http://www.ensemblemir.com of www.lodewijkskerkje.nl

Delen: