banner

Bezoek de Modedag in Oisterwijk


Het Oisterwijkse centrum staat op zondag 10 september van 12.00 tot 17.00 uur geheel in het teken van de nieuwste mode.

Deze keer komen er modellen van een modellenbureau dat ook bekend is van shows in de PC Hooftstraat en van bv. Nikkie Fashion Shows en de Mercedes Benz Fashionweeks! Diverse winkels zijn geopend en er worden de hele middag modeshows gegeven.

modedag oisterwijk lind kids

Modedag in Oisterwijk is er voor jong en oud (Foto: Joris van der Pijll).

Het Oisterwijkse centrum staat op zondag 10 september van 12.00 tot 17.00 uur geheel in het teken van de nieuwste mode. De winkels zijn geopend en er staat een catwalk van meer dan 20 meter centraal opgesteld, waarop gedurende de hele middag modeshows te zien zijn. Ruim 20 deelnemende zaken tonen de nieuwste collecties van sportkleding, dames- heren-  en kindermode, schoenen, lingerie, brillen, juwelen en andere accessoires. Geheel nieuw deze keer is een show van hairstylisten en een gigantische Gin bar!

Het Fashionevent vindt deze keer voor de 23e keer plaats en de organisatie is in handen van het Centrummanagement en vrijwilligers van de ondernemers. Door telkens een andere opzet te kiezen willen we de bezoekers verrassen met de shows.Tussen de modeshows door wordt het publiek vermaakt met leuke muziek. Op diverse plaatsen zullen ondernemers individueel ook nog wat showen. In combinatie met de voortreffelijke gastvrijheid van omliggende horecabedrijven, beloofd het weer een drukbezocht evenement te worden. Kortom, genoeg te beleven en te zien op het “Fashionevent” in het centrum van Oisterwijk. Tijdens en na de shows is het nog genieten op de afterparties bij de horeca en livemuziek op het podium in de Dorpsstraat. En natuurlijk zijn de winkels die dag geopend!

Delen: