banner

Rollend naar huis-proeverij is een primeur voor Oisterwijk


Dit jaar kunnen bezoekers in Oisterwijk voor het eerst de ‘Rrrollend naar huis’-foodproeverij uitproberen, die vorige maand tijdens de XXL-editie in Den Haag is geïntroduceerd. Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor slechts één muntje, waardoor  fijnproevers hun eigen proeverij kunnen samenstellen. Voor meer informatie: www.rrrollend.nl

Rrrollend naar huis-proeverij

Bijzondere creaties op het Rrrollend Foodfestival in Oisterwijk

Het festivalterrein van Rrrollend Oisterwijk is gratis toegankelijk, de foodtrucks en bars werken met muntjes. In het aanbod van de 20 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën. Bezoekers kunnen kiezen uit verschillende ‘proeverijen’ zoals o.a. een specialbier- bar of cocktailproeverij. Tevens kunnen bezoekers bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aanschaffen, die bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start met dit systeem haalde Rrrollend op deze manier al ruim € 15.000,- op.

Openingstijden & adres
Rrrollend Oisterwijk vindt van 1 t/m 3  september 2017 plaats aan De Lind in Oisterwijk en is op de volgende tijden geopend:
Vrijdag 1 september: 16.00u – 23.00u
Zaterdag 2 september: 12.00u – 23.00u
Zondag 3 september: 12.00u – 21.00u

Delen: