banner

Bezoek Oisterwijk in concert


Initiatiefnemer Toine van de Klundert organiseert een exclusief concert op het Lindeplein.

net als bij het Filmplein, is plaats nemen op het plein gratis.

‘In de inmiddels 30 jaar dat ik de winkel heb gehad, heb ik veel mensen leren kennen die erg muzikaal zijn of in enige vorm een toevoeging voor dit concert kunnen zijn. Mijn uitdaging om alle disciplines bij elkaar te brengen en hiermee een onvergetelijk concert te geven werd door iedereen met open armen ontvangen,’aldus Toine die vol enthousiasme en liefde voor muziek een groots concert organiseert.

Ron van Riel is ingeschakeld om alle arrangementen te schrijven, en Dave Hanhart neemt de leiding van het 21-koppig orkest. Zowel lokale musicalsterren van de VOS, als professionele artiesten, werken mee aan dit event. Een groot uitgelicht podium, waar ook beelden en teksten van elke musical-song te zien zijn, en een lange cat-walk, zullen het geheel een bijzondere uitstraling geven.

Het concert is gratis toegankelijk; samen met speciale arrangementen van de horeca worden de kosten gedrukt.

2 September om 20.15 uur mag ‘het dak er af’.

Delen: