banner

Zwembad Bibliotheek in openluchtbad Oisterwijk


In de zomermaanden juli en augustus staat er een ruilbibliotheek bij openluchtzwembad het Staalbergven in Oisterwijk: de pop-up Boekenhopper.

De jeugd maakt al meteen gebruik van de gratis leenboeken.

In horecagelegenheid het Paviljoen kunnen bezoekers naar harte lust snuffelen in de kast vol boeken, tijdschriften en spelletjes om hun verblijf in het openluchtzwembad nog aangenamer te maken. In de pop-up Boekenhopper kan je gratis boeken meenemen om te lezen en eenmaal gelezen mag je ze ook terugplaatsen met een recensie erbij. De Bibliotheek heeft vast een voorzetje gedaan om de kast te vullen, maar er is nog plaats om jouw fijne, uitgelezen boeken ook een tweede leven te gunnen. Het is immers een ruilbibliotheek.

De ruilbibliotheek is een samenwerking tussen de Bibliotheek Oisterwijk en Stichting Oisterwijk Centraal. De Bibliotheek Midden Brabant heeft geregeld op diverse verrassende locaties pop-up bibliotheken staan, waar leden ook echt de nieuwste boeken kunnen lenen. Stichting Oisterwijk Centraal organiseert al sinds enige tijd de succesvolle Boekenhoppers; kleine kastjes gevuld met boeken, in de voortuinen van bewoners.

Vakantiebieb-app

Wist je dat je tijdens de zomermaanden ook gratis toegang hebt tot de vakantiebieb-app van de bibliotheek? Hiermee download je gratis e-books op je tablet of smartphone. Zo neem je handig tientallen boeken mee op vakantie zonder veel te sjouwen! Meer info: www.vakantiebieb.nl

Delen: