banner

Yoga in Oisterwijkse bossen voor goed doel


Deze zomer biedt YogaStudio Nu haar yoga aan in de buitenlucht; de vrijwillige bijdrage is voor een goed doel!

Yoga buiten voor een goed doel

Gekozen is voor de locatie Groot Speijck. De Yoga zal plaatsvinden op het grote grasveld daarvoor. Iedere zondag t/m 24 september (uitgezonderd Bouwvak 6, 13 en 20 augustus) kun je van 10:00-11:15 uur deelnemen aan de ‘Nu Yoga Buiten’. De yogalessen worden gegeven op ‘Dana’-basis, dit is Sanskriet voor ‘vrije donatie’. Het geld zal gaan naar www.natuurmonumenten.nl en www.stichtingstef.nl een stichting die kansarme mensen helpt in Nepal.

Iedereen is welkom tijdens ‘Nu Yoga Buiten’, zowel leden als niet leden, wel of geen yoga-ervaring. Heb je een eigen matje, neem hem mee. Echter een grote handdoek (met evt een vuilniszak eronder bij nat gras) is voldoende. Alleen bij regen zal de yogales bij Groot Speijck gecanceld worden. Maximaal twee uur voor aanvang van de les, kun je zowel op de ‘YogaStudio Nu’ facebook-pagina, als op de site¬†www.yogastudionu.nl zien of de les doorgaat. Hopende op een mooie opkomst!
DTZ logo low

Delen: