banner

Vol lof na brand bij de buren in Oisterwijk


Ans en Ton Kouwenhoven stonden van het ene op het andere moment buiten; er was een flinke brand bij de buren!Ze werden opgevangen door buurtbewoners en vanuit de woning achter hun huis, konden ze alles volgen, vol schrik en onzekerheid, overgeleverd aan hun lot. Uit dank en vol lof schreven ze onderstaande dankwoord:

Brand bij de buren, maar goed opgevangen door de buurtbewoners.

Lieve buurtbewoners,

Zoals inmiddels bij jullie allemaal wel bekend is, werd voor ons gisterenavond een grote angst werkelijkheid. Brand bij de buren, waardoor ook wij ineens onze woning moesten verlaten,en niet wisten hoe het af zou lopen. Op dat moment gaat er van alles door je hoofd en ben je overgeleverd aan je lot.

Maar ook op dat moment hebben wij de saamhorigheid van de buurtbewoners mogen voelen en ondervinden. Van alle kanten werd ons hulp geboden. Dat heeft ons echt geraakt. Mensen die ons uitnodigde in hun huis en slaapplaatsen aanboden. Meteen kwam de Fam. Hobbelen te hulp, bij wie wij zijn gebleven tot de brandweer ons kwam vertellen dat wij weer veilig ons huis in konden.

Graag willen wij iedereen bedanken voor de steun en aangeboden hulp. Ook voor de welgemeende belangstelling die wij vandaag van iedereen mochten ontvangen.
Waterhoefbewoners HARTELIJK BEDANKT!

Ans en Ton Kouwenhoven

Flinke schade in de keuken ( Foto Toby de Kort)

Het betrof een uitslaande keukenbrand bij de buren, een woning aan de Terburghtweg in Oisterwijk. De woning liep zeer veel schade op en is onbewoonbaar.

DTZ logo low

Delen: