banner

Verrassing voor Ponyclub Vennenruiters Oisterwijk


Zondag 25 juni heeft ponyclub de Vennenruiters haar poorten geopend voor Oisterwijk. De jaarlijkse open dag was weer een succes. Veel kinderen kwamen nieuwsgierig een kijkje nemen.

Tot ieders verrassing waren er oud leden van de club, ere leden zelfs. Een van hen, dhr. van de Sande oud commandant van de club bood Sanne Bronsgeest, de voorzitster van de Vennenruiters, een aankondiging van een pony concours bij de Vennenruiters uit 1963 aan. Uiteraard gaat deze een mooie plek krijgen in de kantine.

Naar aanleiding hiervan en vanwege het heugelijke feit dat ze dit jaar 55 jaar bestaan, gaat de club een reünie organiseren voor alle (oud-)leden van de Vennenruiters. Deze zal plaatsvinden op zondag 1 oktober bij de ponyclub aan de Wolvensteeg. Meer informatie zal volgen, maar bij deze alvast een oproep aan alle geïnteresseerde oud leden van ponyclub de Vennenruiters om een mail te sturen naar: activiteiten@devennenruiters.nl

Delen: