banner

Vacature: Medewerker transport Hondsberg Oisterwijk


Per 1 juli 2017 heeft een samenvoeging plaatsgevonden tussen de afdeling HVO (Huisvesting, Vastgoed en Onderhoud) en het facilitaire onderdeel RIF FM, waarmee de zogenoemde Serviceorganisatie is ontstaan.

De inrichting van de Serviceorganisatie is zo opgezet dat zij optimale dienstverlening kan geven aan (de transitie van werkstichtingen naar) regio’s, beschreven in het ‘Besturingsmodel’.

Binnen de Serviceorganisatie zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Medewerker transport

 Regio regio Zuidoost- en Midden-Brabant

locatie de Hondsberg te Oisterwijk: 18 uur per week

(Tijdelijk voor de duur van 23 maanden)

 

Functie-informatie

De functie is gericht op het verzorgen van het transport van materialen en goederen binnen diverse onderdelen van Koraal. Daarnaast vervoeren van cliënten van en naar school en locatie Brug. Vogelslaan. Beide locaties in Oisterwijk en locaties van De Hondsberg. De voornaamste taken bestaan uit het zorgdragen voor het wasvervoer, vervoer van DKW en dagversproducten, winkelbestellingen, beheer van (lease)auto’s en het vuilnistransport. Het assisteren bij werkzaamheden in de afwaskeuken. Het gereed maken van ruimtes voor vergaderingen. Daarnaast het assisteren bij wekelijkse verhuizingen/ verplaatsing van meubilair en het uitvoeren van diverse algemene facilitaire taken. Er is sprake van een ruime fysieke belasting.

De werkzaamheden zullen conform een vastgestelde rooster plaatsvinden. De uren worden verspreid over maandag, woensdag en vrijdag. Tevens vervangt u collega’s gedurende vakanties.

Functie-eisen

 • In bezit van rijbewijs BE;
 • Praktische ervaring/kennis van hygiënevoorschriften en HACCP
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Kennis van audiovisuele middelen (beamer, laptop, digibord e.d.);
 • Goede contactuele eigenschappen: de medewerker transport heeft contact met alle geledingen, afdelingen en cliënten binnen De Hondsberg;
 • Goede fysieke gesteldheid in verband met wekelijkse verhuizingsactiviteiten;
 • Sociale vaardigheden zoals tact en klantvriendelijkheid zijn van belang in contacten met o.a. bewoners en interne afnemers en leveranciers;
 • Binnen de Serviceorganisatie zijn verder de volgende kern-competenties van toepassing op alle medewerkers: professionaliteit, samenwerking en passie;
 • Je bent bereid om een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze cliënten, daar waar mogelijk door met cliënten samen te werken.
 • Je bent bereid incidenteel in het weekend te werken.

Arbeidsvoorwaarden

 • De functie is gewaardeerd op FWG 15 schaal van de CAO Gehandicaptenzorg (minimaal € 1.497,- en maximaal € 2.071,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week).
 • De standplaats is regio Zuidoost- en Midden-Brabant locatie de Hondsberg te Oisterwijk, echter bereidheid om naar andere regio’s te reizen indien de werkzaamheden dat vragen is vereist.
 • Het betreft een functie voor bepaalde tijd; voor de duur van 23 maanden.
 • De CAO voor Gehandicaptenzorg is van toepassing.

Reageren

Indien u wilt solliciteren naar deze functie dient u een sollicitatiebrief met CV te versturen aan het secretariaat P&O vóór 3 augustus 2017.

Adres:

Koraal

T.a.v. secretariaat P&O Serviceorganisatie

Postbus 5109

6130 PC  SITTARD

Mailen kan natuurlijk ook:   secretariaatpenorif@koraalgroep.nl

Sollicitatieprocedure

 • Op basis sollicitatiebrief met CV zullen kandidaten worden uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek met de teamleider, mw. Sharon van Uden.


Uw vacature
Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low

 

Delen: