banner

Vacature: Facilitair Assistent Hondsberg Oisterwijk


Per 1 juli 2017 heeft een samenvoeging plaatsgevonden tussen de afdeling HVO (Huisvesting, Vastgoed en Onderhoud) en het facilitaire onderdeel RIF FM, waarmee de zogenoemde Serviceorganisatie is ontstaan.

De inrichting van de Serviceorganisatie is zo opgezet dat zij optimale dienstverlening kan geven aan (de transitie van werkstichtingen naar) regio’s, beschreven in het ‘Besturingsmodel’.

Binnen de Serviceorganisatie zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Facilitair assistent

Regio regio Zuidoost- en Midden-Brabant

locatie de Hondsberg te Oisterwijk: 11,25 uur per week

(Tijdelijk voor de duur van 23 maanden)

 Functie-informatie

De functie is gericht op het uitvoeren van werkzaamheden in het kader van de restauratieve voorziening en ondersteuning van de keuken. Deze werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de facilitaire diensten in de  vergaderruimtes en pantry’s, de bereiding en uitgifte van de lunch in het restaurant, schoonmaak en onderhoud in het restaurant en afwaskeuken en het zorgdragen voor de veiligheid en naleving van de werkvoorschriften.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om ook ingezet te worden binnen andere afdelingen van de Serviceorganisatie.

De werkzaamheden zullen in overleg met de leidinggevende uitgevoerd worden. Er wordt gewerkt volgens een vast (dag)rooster (maandag van 08.00-14.30 uur en op vrijdag van 10.30-16.15 uur). Tevens vervangt u collega’s gedurende vakanties. Er bestaat een mogelijkheid dat u wordt ingezet in de avonduren indien de organisatie dat vraagt (bij recepties of vergaderingen in de avonduren).

 Functie-eisen

  • Diploma op LBO-niveau;
  • Kennis van hygiënevoorschriften HACCP;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Klantvriendelijke en kostenbewuste instelling;
  • Binnen de Serviceorganisatie zijn verder de volgende kern-competenties van toepassing op alle medewerkers: professionaliteit, samenwerking en passie;
  • Je bent bereid om een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze cliënten, daar waar mogelijk door met cliënten samen te werken.

Arbeidsvoorwaarden

  • De functie is gewaardeerd op FWG 15 van de CAO Gehandicaptenzorg (minimaal € 1.497,- en maximaal € 2.071,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur per week).
  • De standplaats is regio Zuidoost- en Midden-Brabant locatie de Hondsberg te Oisterwijk, echter bereidheid om naar andere regio’s te reizen indien de werkzaamheden dat vragen is vereist.
  • Het betreft een functie voor bepaalde tijd; voor de duur van 23 maanden.
  • De CAO voor Gehandicaptenzorg is van toepassing.

Reageren

Indien u wilt solliciteren naar deze functie dient u een sollicitatiebrief met CV te versturen aan het secretariaat P&O vóór 3 augustus 2017.

Adres:          Koraal

T.a.v. secretariaat P&O Serviceorganisatie

Postbus 5109

6130 PC  SITTARD

Mailen kan natuurlijk ook:   secretariaatpenorif@koraalgroep.nl

Sollicitatieprocedure

Op basis sollicitatiebrief met CV zullen kandidaten worden uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek met de teamleider, mw. Sharon van Uden.

Uw vacature
Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low

 

Delen: