banner

Uitdaging hielp Wonderland Oisterwijk aan tentjes


De Oisterwijkse Uitdaging heeft van Kindervakantieweek Wonderland de vraag gekregen of zij aan 40 partytentjes kunnen komen, om zo de jeugd van Oisterwijk een onvergetelijke wonderlijke week te kunnen bezorgen.

Dozen met tentjes worden aangesleept voor Wonderland.

Voor het eerst vindt de kindervakantieweek plaats op het trainingsveld van Nevelo, waardoor er geen houten hutten gebouwd kunnen worden. De week na Wonderland wordt er weer getraind bij Nevelo en dan zijn spijkers en splinters van hout niet gewenst. Gezien het thema van dit jaar ‘Op de camping’, is als alternatief voor tentjes gekozen. Tijdens de wonderlijke week gebruiken groepen kinderen de tentjes als ‘thuisbasis’.

Door een oproep te doen via Social Media, Nieuwsklok en OisterwijkNieuws.nl, heeft Kindervakantieweek Wonderland van enkele lokaal betrokken ondernemers totaal 25 tentjes geschonken gekregen. De opslag werd geregeld via HOCO. Daarnaast zijn er een aantal particulieren die graag hun eigen tentje willen doneren, om de week te laten slagen.

Er worden er nog een paar gezocht, help je mee?!

Wilt u meer weten of heeft u vragen, stuur een mail naar: info@oisterwijkseuitdaging.nl of kijk op de site www.oisterwijkseuitdaging.nl

DTZ logo low

Delen: