banner

Spreekuur Burgemeester en Wethouders Oisterwijk


Het gemeentebestuur van Oisterwijk, de burgemeester en wethouders, vinden contact met de inwoners belangrijk, vandaar een wekelijks spreekuur.

De leden van het college houden elke week op dinsdag van 9.00 tot 10.00 spreekuur. U kunt alleen op afspraak terecht op dit spreekuur. Wilt u iemand van het college spreken en heeft u niet meer nodig dan 15 minuten? Bel dan voor een afspraak met 013 – 529 13 11. Geef duidelijk aan dat u voor het spreekuur belt en wat het onderwerp van gesprek is. U kunt dan terecht voor een goed voorbereid gesprek.

Meer tijd nodig dan 15 minuten?

Heeft u meer tijd nodig dan 15 minuten? Dan kunt u natuurlijk ook een afspraak maken. Ook hiervoor kunt u bellen met 013 – 529 13 11. Samen met u wordt dan bekeken op welke termijn een afspraak kan worden ingepland.

 

Delen: