banner

Politie doet media onderzoek in Oisterwijk


Met het innovatieve Mobile Media Lab test de politie op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen.

Het Mobiele Media Lab van de politie stond vandaag in Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

De politie staat midden in de maatschappij en heeft op verschillende manieren contact met de inwoners van Nederland. Door in verbinding te staan, te luisteren en vervolgens de middelen te verbeteren, werkt zij, samen met u, aan een veiliger Nederland. Hiertoe stond vanmiddag het Mobiele Media lab op de markt in Oisterwijk.

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie door Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobile Media Lab is ingericht met de nieuwste technologie├źn en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen.

Fotoserie Mobiel Media Lab Oisterwijk
Delen: