banner

Oisterwijk krijgt opnieuw een beursvloer


Op donderdag 26 oktober van 16.30 tot 18.30 uur krijgt Oisterwijk haar eigen beursvloer. Dan zullen bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Oisterwijk, Moergestel en Heukelom elkaar ontmoeten tijdens de beursvloer bij Sundaymorning@EKWC. Tijdens dit evenement laten maatschappelijke initiatieven, (sport)verenigingen, stichtingen en instellingen weten wat ze nodig hebben om nog succesvoller te zijn of wat ze tekort komen. Bedrijven, de overheid en onderwijsinstellingen kunnen daarop inhaken door hun kennis, ervaring, overgebleven materialen, menskracht of hun netwerk aan te bieden.

Samen sterker

Ondernemers en verenigingen met elkaar in gesprek (Foto: Joris van der Pijll).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen of – met een minder chique woord – wat terug geven aan de gemeente Oisterwijk, wordt zo wel heel gemakkelijk. Bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijs en serviceclubs kunnen zich gratis inschrijven voor deze Beursvloer. Ook maatschappelijke organisaties met een hulpvraag kunnen zich gratis aanmelden en zien hoe mooi het is om de samenwerking aan te gaan met bovengenoemde partijen.

Wil jij als maatschappelijke initiatief, (sport)vereniging of stichting jezelf laten zien en jouw behoefte(n) aan middelen, kennis of menskracht kenbaar maken? Of wil je als bedrijf je steentje bijdragen aan de maatschappij door deze behoefte(n) te vervullen? Schrijf je dan gratis in.

DTZ logo low

Delen: