banner

Kinderyoga in het Oisterwijkse bos


Kinderyoga is een combinatie van yoga, beweging, expressie en spel. Spelenderwijs maken we contact door middel van oefeningen, bewegingen en onze zintuigen. Doe jij mee op 23 of 24 augustus? Meld je alvast aan via natuurmonumenten.nl/agenda of bij Bezoekerscentrum Oisterwijk.

Fladderen als een vlinder en groeien als een boom

Kinderyoga in Oisterwijkse bos

Bij deze les gaan we op avontuur in het bos! We gaan samen beleven wat we van de natuur kunnen leren. Hoe ontpopt een rupsje zich tot vlinder? Fladder als een vlinder en waai als de wind. Groei uit van een piepklein zaadje tot een bloem en leer hoe je stevig staat als een boom. Na de yogales maken we een schilderij van dingen die we vinden in de natuur!
De les wordt gegeven door een kinderyogadocente en is zonder aanwezigheid van ouders.

Ga ook mee!
Deze activiteit is speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar zonder hun ouders en vindt twee keer plaats: op woensdag 23 en donderdag 24 augustus. We verzamelen beide dagen om 10:00 uur bij het bezoekerscentrum in Oisterwijk en rond 12:00 uur zit de ochtend erop. Leden van Natuurmonumenten en OERRR betalen 4 euro voor deze activiteit, voor niet-leden kost de activiteit 7 euro. Alle kinderen die meedoen, krijgen gratis het mooie Doe Boek van Het Groene Woud

OERRR is overal

Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is buiten. Buiten waar je altijd iets beleeft en waar het avontuur naar je glimlacht. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken.

Delen: