banner

Kikkenduut Oisterwijk goes Hollywood


Basisschool De Kikkenduut goes Hollywood. De speelplaats van de school aan de Burg. Verwielstraat in Oisterwijk op zaterdag 8 juli omgetoverd tot een filmset. Tijdens het inmiddels traditionele Schooljaarfeest mogen ook kinderen die niet op de Kikkenduut zitten komen kijken. Het is een gezellige gelegenheid om kennis te maken met de basisschool.

Afscheid van de lagere school, doe je zo!

Elk jaar, als het schooljaar bijna afgelopen is, geven de ouders van alle leerlingen een feestje om het jaar goed af te sluiten. Het schoolplein is zateredag vanaf 11 uur een feest voor alle kleine (en natuurlijk de al wat grotere) filmsterren. Kinderen mogen verkleed komen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Er is vooral veel te doen: kinderen kunnen een Schooljaarfeestkaart aanschaffen voor 2,50 euro en daarmee allerlei leuke spelletjes. Er is een groot spingkussen van Attractieverhuur Moonen en een echte Amerikaanse taxi.

Verder is er allerlei lekkers (ook dat krijg je met deze kaart), er is een broodje hotdog, chips, ijsjes natuurlijk en muziek. Onder andere. Voor de ouders is er onder meer taart, thee en koffie, maar er is ook een bar met drankjes.

Dus voor de kinderen tot ongeveer 11 jaar die zin hebben in een feestje, kom dan vooral een kijkje nemen. Dat geldt ook voor alle ouders en buurtbewoners die willen komen kijken bij de gezelligste school van de Burg. Verwielstraat. Het feest is om ongeveer 15 uur afgelopen.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *