banner

Juf Margriet neemt afscheid van Tovervogel


Na vele jaren handenarbeidlessen verzorgd te hebben op basisschool de Tovervogel in Oisterwijk heeft Margriet Sebestik officieel afscheid genomen. Zij gaat nu van haar welverdiende pensioen genieten.

Afscheid van Margriet Sebestik

‘We weten nu al dat de kinderen haar zullen gaan missen. En ook de collega’s konden altijd een beroep op haar doen om hun handenarbeid activiteiten te ondersteunen. Ook bij het tot stand brengen van de afscheidsmusical van onze groep 8, zorgt zij ervoor dat de leerlingen de decors en dergelijke zelf vervaardigen.’

De leerkrachten en leerlingen hebben voor haar een feestelijke, creatieve ochtend verzorgd. Ze werd verrast met koffie en een creatieve taart gemaakt door een van de leerkrachten. Daarna stonden twee prachtig versierde fietsen klaar. Door haar leerlingen in het geheim versierd. Vervolgens leidde de tocht over het plein waar de kleuters van de drie kleutergroepen met stoepkrijt het plein prachtig hadden versierd. Daarna volgde een speurtocht op de fiets waarbij op een aantal locaties leerlingen met allerlei creatieve activiteiten bezig waren zoals tekenen, schilderen, knutselen en graffiti op textiel. Na afloop mochten de leerlingen het gezamenlijk gekozen object aanbieden aan haar.

‘Natuurlijk had Margriet een traktatie bij zich voor iedere groep. In de middag was er een boswandeling met een picknick samen met de collega’s. Aan het einde van de dag was er een gezellige barbecue met haar familie, collega’s en oud-collega’s. Wij hopen dat Margriet met een plezierig gevoel zal terug kijken op een geslaagde dag.’

Delen: