banner

Half uur gratis in Oisterwijkse kermisattracties


In Oisterwijk mogen alle bezoekers het eerste half uur gratis in de attracties.

‘In Oisterwijk openen we de kermis op 14 juli vanaf 17.00 uur met een half uurtje gratis draaien in heel veel attracties’ aldus burgemeester Hans Janssen in een promotioneel woordje voor de Oisterwijkse kermis. ‘De deelnemende attracties herkent u aan de poster.’

Omdat ‘heel veel ‘ niet hetzelfde is als ‘alle’, en om zeker te zijn dat we het goed publiceren, er straks niemand teleurgesteld van de kermis terug komt, hebben we het nog even nagevraagd bij de gemeente, hoe het precies zit:

‘Al het grootvermaak (zoals BreakDance en Autoscooter) en familie- en kinderzaken (zoals de Rups en Buggy) draaien een half uur gratis. De oefen- en behendigheidsspellen (zoals eendjes vangen, lijntrek, grijpkranten) en de eetkramen hebben mooie kortingen!’

De opbouw van de Oisterwijkse kermis. (foto: Tom Robben)

Eerdere jaren ging de openingsactie een beetje mis, omdat niet alle attracties mee deden; er volgde een flinke discussie op social media en in de politiek. Dit jaar moet het wel goed gaan: ‘De openingsactie is in goed overleg georganiseerd met de exploitanten. Samen met hen hebben we gekeken wat haalbaar is, zodat we onze bezoekers een mooie openingsactie kunnen bieden.’

Wij wensen alle kermisbezoekers alvast veel plezier!

 

Delen: