banner

Bridgen voor je plezier in Wijkcentrum Coppele Oisterwijk


Bridgers worden vaak gezien als saaie mensen, die zo met hun spel bezig zijn dat er tijdens zo’n sessie niets gezegd mag worden.

Zo niet bij de bridgeclub de Coppele. Daar gaat om zowel om het spel alsook  het gezellig samenzijn. Om een avond lekker uit te zijn en andere mensen te ontmoeten. Ik hoor het U zeggen, ja zoiets zoek nou ook. Dan bent U bij de Coppele van harte welkom. Bovendien wordt U ook nog eens op een vriendelijke manier bediend door de vrijwilligers van de Coppele. Mocht U nog geen partner hebben of een beginner zijn, neem dan gerust contact met ons op. Misschien kunnen wij U aan een partner helpen. Een lagere drempel om toe te treden vindt U nergens.

Onze speelavond is op donderdag en vanaf 19.30 bent U welkom, wij starten weer half september.  Aarzel niet en neem gerust contact op met Irene Lommem 013 5282448 of Theo Jeurissen 013 5283453. Hopelijk tot ziens in september.

Delen: