banner

Brandweer naar woningbrand Oisterwijk


De brandweer uit Oisterwijk en die van Berkel Enschot zijn rond 22.00 uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Terburghtweg.

Vlammen slaan uit woning in Oisterwijk ( Foto Toby de Kort)

De melding spreekt over een schoorsteen brand. Er was veel rookontwikkeling in de keuken, maar geen personen meer in de woning, de brandweer is de brand meester.

 

Flinke schade in de keuken ( Foto Toby de Kort)

Het betreft een uitslaande keukenbrand in een woning aan de Terburghtweg in Oisterwijk. De bewoners van de woning waren op het moment van de brand net vertrokken. Een oppas voor de hond was net een blokje gaan wandelen toen hij sirene’s hoorde. Toen hij terug kwam bij de woning bleek deze in brand te staan. De woning liep zeer veel schade op en is onbewoonbaar. De brandweer kwam met twee bluswagens ter plaatse. De politie sloot de straat af voor het verkeer en publiek.

Delen: