banner

Bezoek het Superjump kamp bij Jump XL Oisterwijk


Wat is er cooler dan een vet sportief jumpzomerkamp?!?

Jeugd leeft zich uit bij Jump XL, onder begeleiding van het Jump XL team.

Drie dagen lang, maandag 17 juli t/m woensdag 19 juli, niet alleen vrij springen in het trampolinepark, maar ook juist veel stunt & tricks leren en oefenen met je vrienden. Een garantie voor een té gekke tijd in je grote zomervakantie.

Tussendoor is genoeg tijd om te relaxen en wordt je bezig gehouden met allerlei spelletjes. Op de laatste dag is er een buitenactiviteit, afhankelijk van het weer. ’s Middags wordt er gezamenlijk geluncht en omdat je zo sportief bezig bent is er tussendoor ruimte voor gezonde snacks.

Om 17.00 uur mag je opgehaald worden, behalve op woensdag. Op deze laatste dag worden de summerjumpdagen namelijk afgesloten met een bonte avond vanaf 19.00 uur. Je familie is deze woensdagavond van harte welkom om te aanschouwen wat jij geleerd hebt tijdens deze dagen! De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Voer jouw gegevens in via onderstaande link. Vervolgens ontvang je de bevestiging van jouw inschrijving en alle benodigde informatie. Nadat je de vergoeding voor de summerjump (99 euro) hebt voldaan, is je inschrijving definitief.

 

 

 

 

 

Delen: