banner

AZC’er durft te zorgen in Oisterwijk


Met het project Groen voor Grijs zijn in Oisterwijk de eerste geveltuintjes aangelegd in de Kuiperstraat.
Met advies van de lokale tuinder en zijn aarde en plantjes, werden door Jeroen Nouwens en Mahmoud, een jonge Afghaan die op het AZC woont, bij de woningen voor de bewoners aan de Kuiperstraat deze mooie geveltuintjes tot realisatie gebracht.

Nieuwe geveltuintjes in de wijk Waterhoef in Oisterwijk.

Het project Groen voor Grijs is een samenwerking van verschillende partijen en Universiteiten, samen proberen ze met en voor de wijkbewoners van Wijk Waterhoef de wijk te vergroenen. Groen bevorderd de kwaliteit van leven, dat is al bewezen uit eerdere onderzoeken. Nu heeft wijk Waterhoef het geluk dat ze samen ideeën en tips met elkaar kunnen delen voor een mooier en groenere wijk. Dit alles zal de kwaliteit van leven meer gaan verreiken. Dit project duurt nog een aantal jaren en de stichting Oisterwijk Centraal, die dit project in deze wijk begeleid, is dan ook erg benieuwd of het straks ook werkelijk zo zal zijn.

Volg meer of doe mee via de Facebookpagina Groen voor Grijs Oisterwijk.

DTZ logo low

Delen: