banner

Themagesprekken Cultuur en Beleef in Oisterwijk


Oisterwijk is weer een boeiend cultureel initiatief rijker. Het Gerard Horvers Huis, Met je Hart en ContourdeTwern slaan de handen ineen om de aanzet te geven tot een gezellig samenzijn voor senioren die graag een gesprek voeren met diepgang.

Themagesprek

Filosoferen over thema’s, bijvoorbeeld uit de geschiedenis…

Tijdens de bijeenkomsten gaat u met elkaar in gesprek, naar aanleiding van een bepaald onderwerp. Thema’s kunnen betrekking hebben op de geschiedenis, kunst, politiek, religie, maatschappij, arbeidzaam leven, reizen of filosofie. Iedere bijeenkomst wordt ingeleid door een gastspreker. Aansluitend gaat u wederom met elkaar in gesprek.

Data, locatie, tijd

De bijeenkomsten vinden steeds plaats op de laatste maandagmiddag van de maand, van 14.30 tot 16.00 uur. De data zijn 29 mei, 26 juni, 31 juli, 28 augustus 25 september, 30 oktober en 27 november. De locatie is het Gerard Horvers Huis, gevestigd op Kerkstraat 48A in Oisterwijk.

Kosten en aanmelden

Cultuur & Beleef vindt het onderlinge contact belangrijk. De groep bestaat per keer dan ook uit maximaal tien personen. De organisatie ontvangt u graag met koffie of thee en wat lekkers. In het programma worden ook uitstapjes opgenomen. Om dit alles te bekostigen, vraagt de organisatie een zeer bescheiden eigen bijdrage van vijf euro per bijeenkomst. U kunt uzelf telefonisch aanmelden voor de bijeenkomst via 013 528 40 80 of 06 239 60 635. Vraag hierbij naar Jacqueline van den Acker. U kunt ook een mailtje sturen naar info.oisterwijk@contourdetwern.nl. Als vervoer een probleem voor u is, kunt u dat aangeven bij de aanmelding. In dat geval zoeken we voor u naar een oplossing.

Delen: