banner

Oisterwijk krijgt nieuwe gemeentegids


De samenleving van Oisterwijk, in al haar facetten, krijgt een nieuwe digitale gemeentegids.

Nieuws en uitgaansinformatie is in Oisterwijk lokaal goed voorzien, en ook ambtelijke informatie is beschikbaar. Een gidsfunctie waar je alle bedrijven, verenigingen en organisaties kan vinden, met een lokaal enthousiasme en snelle verwerking van aanvullingen, die hadden we in Oisterwijk niet meer.

Speciaal voor Oisterwijk!

Danny van Duikeren is enthousiast, creatief en technisch website ontwikkelaar bij Webbick.

Website ontwikkelaar Danny van Duikeren gaat ons Oisterwijkers helpen. Hij was vanuit zijn uitdagende werk al begonnen met de technische ontwikkeling, en laat de inwoners van Oisterwijk beschikken over een mooi en vooral eenvoudig en nuttig zoeksysteem. Op de achtergrond puttende uit een door hem opgebouwde database.

De slimme zoekmachine voor alles wat u zoekt in Oisterwijk

Een uiterst gemakkelijke soort van ‘Gouden Gids’ met alle Oisterwijkse bedrijven, verenigingen en organisaties. Geen overvloed aan informatie die je helemaal niet wil zien, maar direct en to-the-point. Niet tussen het bruisende nieuws, maar in alle rust op een uiterst overzichtelijke aparte website!

Wij verbinden u graag door met de allernieuwste zoekgids van Oisterwijk:

De gemeentegids staat ook vermeld in ons menu onder ‘Thema’.

 

Delen: