banner

Nieuwe musical van VOS in Natuurtheater (+Film)


Shrek The Musical is deze zomer te zien in het Natuurtheater.

Openluchttoneel in Natuurtheater Oisterwijk  (Foto: Joris van der Pijll).

De musical gaat over een grote, groene Oger, genaamd Shrek. Shrek woont al zijn hele leven in zijn eentje in een groot moeras. Hij kan daar leven zoals hij wil; lekker keihard boeren en scheten laten, zonder rekening te houden met anderen. Op een dag ziet hij ineens allerlei sprookjesfiguren in zijn gebied, zoals Roodkapje, de Grote Boze Wolf, Pinokkio en een heks. Hij is boos, want hij wil het liefst niet gestoord worden in zijn moeras. Ze zijn door ‘Lord Farquaad’ uit zijn Duloc verbannen en gedumpt in het stinkende moeras…

De muscial is te zien in Natuurtheater Oisterwijk, Gemullehoekenweg 147, entree bedraagt € 15.00, kaarten via www.vos-oisterwijk.nl en ook bij Tabakspeciaalzaak Paijmans, Dorpsstraat 31 te Oisterwijk, Piet Plezier en voor aanvang van elke voorstelling.

Speeldata: 23, 24, en 30 juni, 1, 7 en 8 juli om 20.30 uur, zondag 25 juni om 14.30 uur en zondag 2 juli om 18.30 uur.

Delen: