banner

Jeu de Boules bij Inloop Oisterwijk


Op dinsdag 6 juni is de jeu de boules baan bij het Inlooppunt weer open. Oisterwijkers zijn van harte uitgenodigd om binnen te lopen bij het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48 om er een balletje op te gooien.

Jeu de Boules bij Inloop Oisterwijk

U hoeft niets mee te brengen want voor spelmateriaal wordt gezorgd en ervaring is helemaal niet nodig. Het belangrijkste is, dat er een spelletje wordt gespeeld waarvan iedereen kan genieten. Er zijn hieraan geen kosten verbonden voor deelnemers. Zelfs de koffie is gratis en staat klaar.

Elke eerste dinsdag van de maand

De boules-baan ligt achter het Inlooppunt aan de Kerkstraat 48 en is op 6 juni van 14.00 tot 16.00 uur open. Dat is vanaf die dag voortaan elke eerste dinsdag van de maand, tot en met oktober.

Delen: