banner

Garagesale in Westend Oisterwijk


Naar het idee van de Garagesale in wijk De Waterhoef organiseert een aantal buurtbewoners met ondersteuning vanuit Westend Talent een garagesale in wijk ’t Westend in Oisterwijk.

garagesale waterhoef stichting oisterwijk centraal 17 8 2016

 Tijdens deze zondag op 2 juli 2017 kun je als verkoper vanuit je garage, voortuin of openbare ruimte bij je woning spullen verkopen. Jij blijft dus lekker thuis, terwijl de kopers naar je toe komen. Maak gebruik van je verkooptechnieken en/of geniet van deze dag waarbij vele (buurt-)bewoners op de been zijn.

Voor de verkoop van spullen zijn ook kopers nodig. Alle inwoners en recreanten van de Gemeente Oisterwijk en omstreken zijn van harte welkom om de garagesale te bezoeken.

De garagesale duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Deelname is gratis.

Ben je benieuwd naar de straten waar de ‘Garagesalers’ te vinden zijn? Ga dan alvast naar: www.facebook.com/WestendTalent

Tijdens de Garagesale vinden bezoekers in de wijk op verschillende punten informatie over de deelnemende straten. Eén van deze punten is de Brede School aan de Willem de Zwijgerlaan 59 in Oisterwijk.

Om deel te kunnen nemen als verkoper, kun je je voor 23 juni a.s. inschrijven via Julia Dabekaussen: T 06-57937708 M westendtalent@contourdetwern.nl .

Of kom langs tijdens de koffieochtend bij Ontmoetingscentrum De Coppele tussen 10.00u en 11.30u (iedere woensdag in de oneven week). Na inschrijving ontvang je een raamposter om iedere medebewoner te laten weten dat je meedoet. Daarbij weten de bezoekers waar ze op 2 juli terecht kunnen.

Delen: