banner

Ga jij aan de slag in Oisterwijk?!


Onder de rubriek “Aan de slag” presenteren wij een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk die wij deze periode extra onder de aandacht willen brengen. Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzetten.

Eenmalige klus Groeps-/activiteitenbegeleider
Vind jij het leuk om met kinderen aan de slag te gaan? Tijdens de Vakantieschool (17, 18 en 19 juli 2017) kunnen kinderen van groep 3 t/m 8 deelnemen aan leuke educatieve activiteiten. Als begeleider begeleid je samen met iemand anders een groepje kinderen. Graag reageren vóór 3 juli.

Voor vrijwilligerswerk in een groep

Chauffeur toeristentrein

De zomerschool was vorige jaar een succes!

Lijkt het jou leuk om ritten met de PAREL Express te verzorgen voor de toeristische sector, evenementen en sociaal-maatschappelijke projecten? Bij voorkeur iemand met groot rijbewijs.

Gids Oisterwijkse toeristentrein
Ben jij bekend in Oisterwijk op het gebied van natuur, cultuur of maatschappelijk vlak? Stichting Ons Oisterwijk is op zoek naar gidsen om aan passagiers van de toeristentrein te vertellen wat er tijdens de rit te zien is.

Fietsenmaker
Ben jij handig in het repareren van fietsen, sociaal en geïnteresseerd in anderen? Dan is Sport- en Zorgatelier Oisterwijk op zoek naar jou. Het liefste iemand met een rijbewijs.

Tuinman/vrouw
Heb jij groene vingers en vind je het lekker om buiten te werken? Klus & Dienst zoekt vrijwilligers om tuinonderhoud uit te voeren bij ouderen die dit zelf niet meer kunnen. Alleen of in een team van 2 personen.

1 op 1 contact

Gezelschapsmaatje
Een man van 81 jaar zoekt gezelschap voor ongeveer 3 uur per week om samen bijvoorbeeld een wandelingetje te maken. Meneer zoekt een mannelijk maatje, die geduldig is en interesse in fietsen/wielrennen of pelgrimstochten is een pré.

Samen wandelen, bijvoorbeeld via het Heukelommetje…  (Foto: Joris van der Pijll)

Samen boodschappen doen
Mevrouw is niet goed ter been en wil graag op maandag of dinsdag met de auto bij de Nettorama boodschappen doen en eventueel naar het Kruitvat. Heeft u tijd om dat samen met haar te doen? Onkosten worden natuurlijk vergoed.

Administratieve ondersteuning en wandelen
Samen de post doornemen en eventueel een wandelingetje maken. Daar zou u deze mevrouw van Afghaanse afkomst erg blij mee maken. Ze beheerst de Nederlandse taal goed.

Woensdagmiddag gezelschap
Wie heeft er woensdagmiddag 1,5 à 2 uur tijd om een mevrouw met Parkinson te bezoeken? Samen koffie drinken met lekkers, praatje maken en buiten een wandeling maken. Mevrouw is erg gastvrij.

Aan de slag!

Bovenstaande is een kleine greep uit de vrijwilligersvacatures die momenteel open staan in onze gemeente. Wil je aan de slag? Kijk voor een vollediger overzicht op onze site en kies bij Steunpunt voor Oisterwijk. Of neem contact op met ContourdeTwern Oisterwijk:

Adres: Blokshekken 3 5061 HA Oisterwijk

Tel: 013-5284080

Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Website:   www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vacaturebank-midden-brabant.html

Facebook:  https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

 

 

DTZ logo low

 

Delen: