banner

BBQ pop Moergestel in een nieuw jasje


Gessel Treft is al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de 4e editie van BBQ pop.

Dit jaar zijn enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd. Ten eerste wordt BBQ pop een ééndaags festival. Dit ééndaags festival wordt echter uitgebreid naar een festival voor het hele gezin. Er wordt door de vrijwilligers hard gewerkt aan een programma voor de jeugd. Eén van deze activiteiten is reeds gestart met het skills lab licht en geluid. Kinderen van ca 10 tot 15 jaar kunnen meekijken en helpen met de professionals op het gebied van licht en geluid. Ze mogen helpen bij de opbouw in en inrichting van de techniek (op vrijdag en zaterdagmiddag), maar ze mogen natuurlijk ook bij de soundcheck en de optredens de knoppen mee bedienen. Enkele jeugdigen hebben al kunnen oefenen tijdens onze talent award afgelopen mei. Je kan je echter nog aanmelden om tijdens BBQ pop mee te doen.

Live muziek tijdens BBQ Pop onder het genot van drank en hapjes (Foto: Rick Denissen).

Er zal tijdens BBQ pop, op 2 september van 17:00 tot 19:00 uur entertainment zijn voor de kinderen. Ook op het gebied van eten en drinken zal het festival worden uitgebreid. Natuurlijk zal onze befaamde BBQ aanwezig zijn op het terrein, maar we zijn volop bezig met de uitbreiding van de foodsector. Vanaf 19:00 zullen de bands aantreden. De organisatie kan al één band bekend maken, nl de winnaar van de Talent Award: Mr Green. Over de andere bands hoort u binnenkort meer.

Zoals u ziet zijn alle voorbereidingen in volle gang. Om dit een gratis festival te laten zijn, zijn er diverse sponsors die reeds hun medewerking hebben toegezegd of dit nog zullen doen. Maar draagt u Gessel Treft een warm hart toe kan u natuurlijk een vrijwillige bijdrage doen. Voor meer info kan u terecht op onze website: gesseltreft.nl.

Delen: