banner

Uitslagen en meer van Rugby Oysters Oisterwijk


Lees hieronder de uitslagen en meer van de sporters van rugbyclub Oysters uit Oisterwijk:

Amber Aerts (Junioren) geselecteerd voor Amsterdam Sevens

Oisterwijk Oysters zijn trots op junior Amber Aerts. Daar waar haar mannelijke collega’s van de junioren een lang pad voor de boeg hebben waar het selectiecriteria aangaat, daar is er voor meisjes van 16-18 jaar een mogelijkheid om je met een topklasse trainingsmaand in de kijker te spelen voor de Dames Sevens (een andere rugbyvariant). Amber slaagde erin om zichzelf in deze maand behoorlijk op de kaart te zetten en ontving daarom een uitnodiging van de “Tulips”, het dames/meisjes rugbyteam van Oranje voor nieuwe veelbelovende talenten. Amber speelt op vrijdag en zaterdag op het pretentieuze Amsterdam Sevens Tournament, het grootste Sevenstoernooi van Europa.

 

Delen: