banner

Twee onruststokers aangehouden in Moergestel


De politie heeft zaterdag 6 mei 2017 omstreeks 02.30 uur op het Rootven twee mannen aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde. Het gaat om twee 19-jarige mannen uit Moergestel.

Agenten stonden afgelopen nacht rond 02.15 uur op het Rootven omdat daar na een feest een horecazaak leegstroomde. Ze hoorden van omstanders dat er een opstootje gaande was nabij de pinautomaat aan de Raadhuisstraat. Daar stonden twee mannen bijna met de hoofden tegen elkaar aan te duwen, één van hen had een bierfles in zijn handen. De rest van het uitgaanspubliek ging in afwachting van wat komen ging er omheen staan. De dienders hebben beide mannen van elkaar gescheiden. De ruziezoekers werden gevorderd om verdere problemen te voorkomen om het centrum van Moergestel te verlaten. Een van die mannen werd daarna aangehouden omdat hij daar geen gehoor aan gaf en terug kwam. De agenten zagen daarna dat nog een klein groepje hen uitdaagde door schijngevechten te houden. Een van die mannen werd eveneens aangehouden omdat hij de agenten ook na herhaalde vordering bleef lastig vallen en hen voor de voeten liep.

Delen: