banner

Tien jaar Oisterwijk Nieuws


Vandaag, 28 mei 2017, starten we aan ons tiende levensjaar. Exact negen jaar geleden werd de website Oisterwijknieuws.nl opgericht.

Toen begonnen met een houtje touwtje waarvoor we ons nu zouden schamen. Langzaam werd dat uitgebouwd tot betere technieken. Met veel hulp, en met heel veel enthousiasme en energie met onze dagelijkse activiteiten, veel samenwerken en verbinden, nieuwe wegen zoeken en pionieren in het snel veranderende medialandschap… het heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Eén bericht op Oisterwijknieuws.nl gaat automatisch naar vele gekoppelde websites en media.

Behalve nieuwe technieken en weergaven op deze website, kwam er vrij snel ook verbinding met het toen opkomende twitter, later facebook, werden we door Google Nieuws omarmd, werd er een e-mailservice toegevoegd, het Uitpunt kwam er bij, er kwamen vele digitale verbindingen tot stand met andere media, ook op papier met agenda en foto’s in magazines en vakbladen, de wijkenwebsites werden herboren, Dorp Haaren komt er langzaam bij, er werd geholpen met websites van diverse verenigingen en er ontstond samenwerking met de Nieuwsklok.

De laatste viert eind dit jaar haar 100-jarige bestaan, daar geven we graag eerst alle ruimte aan, en daarna in mei 2018 hopen wij ons tiende jubileum te mogen vieren…

Voor nu een groot dank aan helpers, sponsoren, inzenders en lezers!

Het laatste nieuwe logo voor Uitpunt Oisterwijk

Delen: