banner

Resultaten Dames HOCO Oisterwijk


Lees over de prestaties van HOCO Dames 1, dames hockey uit Oisterwijk:

 

HOCO dames zeker van Playoffs! (4-0)

Na de zege van afgelopen zondag op tegenstander bemmel heeft HOCO dames 1 zich verzekerd van een tweede plaats en dus plaatsing voor de playoffs. In theorie kan HOCO nog kampioen worden maar het is realistisch. Koploper Apeliotes is met nog 1 overwinning kampioen en dus kan HOCO zich de komende weken gaan voorbereiden op het playoff evenement dat bij winst recht geeft op promotie.

HOCO had weinig moeite met de tegenstander van zondag. Door de perfecte veldbezetting speelde HOCO een van de betere wedstrijden van het seizoen. De score werd geopend door Sophie van den Dungen. Een fraaie aanval werd even fraai afgerond door de spits. Niet veel later werd ook Evelien Lemmens in stelling gebracht om de stand te verdubbelen (2-0). In de tweede helft bleef HOCO zeer constant en geconcentreerd spelen en kon Lemmens nog 2x doel treffen. Met een knappe 4-0 overwinning sloot het de middag af. Over twee weken speelt HOCO uit tegen Wijchen. “De voorbereiding op promotie gaat van start”. Alle HOCO support is wederom welkom!

Delen: