banner

Raadsspreekuur in Moergestel


Op maandag 12 juni van 19.00 tot 20.00 uur is er raadsspreekuur in Den Boogaard. 

Heeft u een leuk idee voor de buurt dat u wilt bespreken met raadsleden? Dan kan dat in een persoonlijk gesprek met 4 raadsleden. Of wilt u uw zorg, probleem of compliment met hen bespreken? Dat kan ook. Van elk van de 4 fracties is een raadslid vertegenwoordigd.

Wat gebeurt er met uw inbreng

De aanwezige raadsleden kunnen niet direct een oplossing bieden, maar zij zorgen er wel voor dat uw boodschap besproken wordt met een wethouder of een ambtenaar die u verder kan helpen. U wordt hierover altijd weer geïnformeerd door een raadslid of door de griffier.

Spreekuren 2017

Er zijn meer spreekuren gepland in 2017. Deze zijn op:

  • Maandagavond 18 september in de Waterhoef
  • Donderdagavond 23 november in de Pannenschuur

De spreekuren zijn altijd van 19.00 tot 20.00 uur.

Delen: