banner

Politiecontrole Oisterwijkseweg Moergestel


Op vrijdagavond 19 mei hebben collega’s van de politie aan de Oisterwijkseweg te Moergestel een alcoholcontrole uitgevoerd. Deze controle was met name gericht op de jeugd en het alcohol gebruik onder minderjarigen.

Politiecontrole Moergestel ( Foto Toby de Kort )

Tijdens deze controle zijn 2 automobilisten bekeurd voor het rijden onder invloed van alcohol.  9 minderjarigen hebben een haltverwijzing gekregen voor het (fors) onder invloed zijn van alcohol. In 2 gevallen hadden de minderjarigen meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd wanneer zij bijvoorbeeld in het bezit van een rijbewijs zouden zijn!!

Minderjarigen mogen GEEN alcohol drinken óf bij zich hebben!!!!

Tegelijkertijd werden er in Oisterwijk acties gehouden welke betrekking hadden met het dealen van drugs. Hierbij is zeer bruikbare informatie ingewonnen. Rondom de komende festivals zal de politie vaker gaan controleren!!

Delen: