banner

Jumpen voor mensen met niet-aangeboren-hersenletsel (NAH)


Op zoek naar een spannende sportieve uitdaging? Wilt u uw grenzen verkennen op het gebied van balans en evenwicht onder deskundige begeleiding? Dan is deze kennismaking met bewegen op de trampoline bij Jump XL de ideale gelegenheid!

Oefeningen onder begeleiding bij Jump XL in Oisterwijk

Woensdag 14 juni organiseert Sport- en Zorgatelier Oisterwijk in samenwerking met Jump XL Oisterwijk een gratis instuif waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of verwante aandoeningen aan kunnen deelnemen. Tijdens deze beweegactiviteit worden er oefen- en beweegvormen aangeboden op professionele trampolines die goed toegankelijk zijn.

Voor wie: Alle geïnteresseerden van 16 tot 86 jaar, Én speciaal voor mensen met NAH
Wanneer: Woensdag 14 juni 2017 om 10:45
Waar: Sportlaan 6 5062 JK, Oisterwijk
Benodigdheden: Zaalschoenen
Kosten: Gratis
Het is mogelijk om vanuit Sport- en Zorgatelier naar Jump XL te gaan. Dit kan lopend, per fiets of met de pareltaxi. U kunt ook op eigen gelegenheid naar Jump XL afreizen. Gelieve dit aan te geven bij uw aanmelding. Interesse, of wilt u deelnemen? Meer informatie via 06-15406437 of p.kipping@student.fontys.nl. Kijk ook op www.wybewegen.nl

Delen: